ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η τραγική κατάσταση της Ελλάδας, η οικονομική και πολιτική κρίση, η ανεργία, η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, οι εντολές των κατακτητών της τρόικας και των ντόπιων εκφραστών τους,  δεν  μπορούσε να μη μας απασχολήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Οκτώβρη στην πόλη μας.
Δεν μπορεί και δεν πρέπει κανέναν Έλληνα σκεπτόμενο να τον αφήσει αδιάφορο.
Σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκει.
Δεν χρειάζονται και μεγάλες γνώσεις για να καταλάβει ο καθένας μας ότι
η Ελλάδα έχει ξεπουληθεί.
Δεν χρειάζεται καθόλου φαντασία για να καταλάβουμε ότι γίναμε προτεκτοράτο της Γερμανίας.
Σε τούτες τις δύσκολες για όλους μας στιγμές, οφείλουμε να βγάλουμε τις διαχωριστικές γραμμές που ίσως είναι ανάμεσά μας.
Οφείλουμε να επαγρυπνούμε και να μην εφησυχάζουμε στα ψεύτικα και κούφια λόγια της κυβέρνησης και των "κυβερνητικών εκπροσώπων" της γειτονιάς μας.
Πρέπει να ατσαλώσουμε τις αντοχές μας και να αποδείξουμε πως είμαστε άξιοι να αντισταθούμε.
Πριν ένα χρόνο, η παράταξή μας τάχθηκε ανοιχτά ενάντια στο Δ.Ν.Τ. και στην τρόικα, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο σαν γνήσιους εκφραστές τους, με την πολιτική που στήριζαν και εφάρμοζαν.
Δυστυχώς, ήρθε η ώρα να δικαιωθεί αυτή η θέση.
Ακόμα και η αμφιλεγόμενη "επαναστατική μεταρρύθμιση" κατά την άποψη του Δημάρχου, που ακούει στο όνομα  " Καλλικράτης ", δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ο δούρειος ίππος για την άλωση και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Όλα έχουν μελετηθεί και προσχεδιαστεί από τα διεθνή κέντρα επιρροών  και τους ξένους πολιτικούς και οικονομικούς οργανισμούς.
Όλα γίνονται για να εξυπηρετηθεί το κεφάλαιο και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.
Αυτοί οι λίγοι είναι οι θύτες.
Και τα εκατομμύρια θύματά τους είναι οι λαοί.
Οι εκατόμβες των ανέργων, των υποαπασχολούμενων, των νέων που δεν έχουν δικαίωμα στο όνειρο, των ηλικιωμένων που έχασαν το χαμόγελό τους, των ανθρώπων του μόχθου που βλέπουν με αγωνία την καθημερινή ανέχεια να γιγαντώνεται.
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να παρθούν οι σοβαρότερες αποφάσεις.
Πιστεύω πως η τύχη της πατρίδας, της ζωής και του μέλλοντός μας, είναι στα χέρια μας.
Την ενότητα και στη δύναμη του λαού υπολογίζουν και φοβούνται όλοι αυτοί που θέλουν να το παίξουν προστάτες μας.
Ας πάρει λοιπόν ο καθένας μας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και με γνώμονα το κοινό συμφέρον, ας πράξει κατά συνείδηση αυτό που πρέπει να πράξει.
Ενωμένοι, ας αντισταθούμε στη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που αποτελεί το  ανάχωμα της υποδούλωσης της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού. 


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού,
Καταγγέλλει τα επαναλαμβανόμενα και δυσβάστακτα μέτρα της κυβέρνησης εις βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανθρώπων του μόχθου.
Καταγγέλλει τις μεθοδευμένες αντιλαϊκές διαδικασίες που γίνονται χωρίς τη λαϊκή βούληση,  οι οποίες ωφελούν το μεγάλο κεφάλαιο.
Καταγγέλλει τα μέτρα καταστολής, της βίας και του χημικού πολέμου που επιλέγει η κυβέρνηση εναντίον των εργαζομένων σε κάθε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.
Οι εργαζόμενοι και η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, επαγγελματίες, μισθωτοί, συνταξιούχοι και άνεργοι, οδηγούνται μέρα με την ημέρα στην ανέχεια και στην εξαθλίωση, χωρίς προοπτική.
Το πολίτευμά μας έχει αλλοιωθεί, αφού η βάση και ο ακρογωνιαίος λίθος του, δεν είναι πια η λαϊκή κυριαρχία που ορίζει το 1ο άρθρο του Συντάγματός μας, αλλά η επικυριαρχία ξένων και διεθνών πολιτικών και οικονομικών οργανισμών.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχει απολεσθεί μέρος της εθνικής μας ανεξαρτησίας.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στενάζει και ασφυκτιά από τις δραστικές περικοπές οικονομικών πόρων, αλλά και από τις συνέπειες που επιφέρει σ αυτήν, η γενικότερη διάλυση του κράτους.
Οι δημότες μας, ολοένα και περισσότερο αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, αφού το πενιχρό πλέον εισόδημά τους λεηλατείται από τα κυβερνητικά  μέτρα, που επιβάλλει η τρόικα και οι ντόπιοι εκπρόσωποί της.
Η μόνη διέξοδος φαίνεται να είναι η ακύρωση και η καταδίκη της σημερινής πολιτικής.
Στόχος για όλους μας πρέπει να είναι η προστασία της εθνικής μας αξιοπρέπειας, η ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και η μέγιστη δυνατή προστασία των πολιτών.
Παραμονές της επετείου του ΟΧΙ, ο ελληνικός λαός πρέπει να βροντοφωνάξει το σύγχρονο μεγάλο ΟΧΙ στην κηδεμονία και στις εντολές του Δ΄ Ράιχ, των σύγχρονων κατακτητών της χώρας μας και των υποστηρικτών τους.

Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, οι Δημοτικοί σύμβουλοι

Χριστόφορος Δανάκος, Νίκος Νταηλάκης, Νίκη Τρίγκα, Δημήτρης Μανάρας και Νίκος Αμανατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου