ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ

Η νέα υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ», Φιλαρέτη Νικόλα γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1986. Διαμένει στο Καματερό από το 2004 και βρίσκεται στην περιοχή της Αθήνας από το 1990.
Αποφοίτησε από το 14ο Ενιαίο Λύκειο στο Κουκάκι και στη συνέχεια σπούδασε Στέλεχος Τραπεζικών Εργασιών στο Δημόσιο Ιδρυμα Επαγγελματικής Κατάρτισης του Περιστερίου. Εργάζεται ως στέλεχος τραπεζικών εργασιών, κατέχοντας θέση προϊσταμένης, ξεκινώντας την καριέρα της στο τραπεζικό τομέα το 2006 και σε ηλικία 20 ετών.
Η ενασχόλησή της με τα κοινά μετρά 10 χρόνια και είναι έντονα πολιτικοποιημένη. Συμμετείχε ενεργά στο μαθητικό κίνημα κατά την περίοδο των καταλήψεων και στη συνέχεια στο φοιτητικό κίνημα.
Στόχος της είναι η ανάπτυξη του Δήμου με μια νέα ματιά ρίχνοντας το βάρος και στο μέλλον. Γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής και ευελπιστεί η νεολαία να έχει ενεργό ρόλο στη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Είναι πεποίθησή της ότι η: «Πολιτική δεν μπορεί να είναι μία διαδικασία διαμεσολάβησης γι' αυτόν που συμμετέχει, πρέπει να είναι και μια διαδικασία ευχαρίστησης. Όποιος συμμετέχει σε μια κοινή προσπάθεια πρέπει να αισθάνεται καλά μέσα από αυτή, να νιώθει ότι κερδίζει».
Σήμερα, με την «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» Αγ. Αναργύρων - Καματερού, διεκδικεί την ψήφο και την εμπιστοσύνη  των συμπολιτών της.
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου